Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@20:40:01 GMT

(تصویر) آخرین وضعیت مایسا؛ دختربچه ٩٠ کیلویی تهران!

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۰۹۸۹

(تصویر) آخرین وضعیت مایسا؛ دختربچه ٩٠ کیلویی تهران!

طی ماه‌های گذشته باغ وحش ارم تهران صاحب اولین بچه فیل ایران شد. مایسا این بچه فیل باغ وحش ارم از مادری ۱۶ ساله به نام میهیری متولد شد و اولین فیل ایرانی لقب گرفت.

ماده فیل باغ وحش ارم در ۲۵ اردیبهشت ماه مادر شد. این ماده فیل چند سال پیش از یتیم خانه‌ای از سریلانکا به همراه ماهاسن فیل نر به صورت رایگان به باغ وحش ارم اهدا شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد حسن حسینی کارشناس و مربی فیل‌های باغ وحش ارم تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در مورد آخرین وضعیت مایسا گفت: رشد طبیعی بچه فیل‌ها بعد از تولد باید روزانه مابین ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم باشد.

وی با بیان اینکه مایسا در ابتدا که به دنیا آمد حدود ۶۰ کیلوگرم وزن داشت و این رشد بعد از گذشت ۳ ماه به ۱.۵ برابر رسید افزود: مایسا رشد طبیعی را پشت سر گذاشته و در حال حاضر حدود ۹۰ کیلوگرم وزن دارد.

حسینی در مورد معنا و شیوه انتخاب نام این بچه فیل گفت: این نام زیبا به معنای مادر است، ما نامگذاری مایسا را به صورت فراخوان در صفحه اینستاگرام پارک ارم به عهده مردم گذاشتیم که با استقبال زیادی روبرو شد و در این نظرسنجی شهروندان بیش از ۵۰۰ نام را پیشنهاد دادند.

این کارشناس و مربی فیل‌های باغ وحش ارم تهران تصریح کرد: ما از بین نام‌هایی که بیشتر شبیه اسم پدر و مادر این بچه فیل بودند، یعنی میهیری (مادر) و ماهاسن (پدر)، اسم مایسا را انتخاب کردیم.

وی در پاسخ به این سوال که روش باروری فیل ماده باغ وحش ارم، طبیعی یا مصنوعی بوده تصریح کرد: مادر مایسا به روش طبیعی باردار شده است، آخرین جفت گیری فیل نر و ماده در تاریخ ۹۸/۰۲/۲۷ ثبت شد که بعد از حدود ۲ سال در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۲۵ بچه فیل ما به دنیا آمد.

این کارشناس و مربی فیل‌های باغ وحش ارم تهران در مورد تغذیه مایسا گفت: مایسا به دلیل اینکه دندان‌هایش کامل نشده تا ۶ ماهگی توانایی خوردن غذا را ندارد، بنابراین در حال حاضر فقط توان خوردن شیر و آب را دارد ,، اما ما باید ویتامین‌ها، مواد معدنی و مکمل کلسیوم را به مادر مایسا بدهیم تا از طریق شیر مادر به مایسا منتقل شود.

حسینی در مورد زمان جداسازی بچه فیل از مادرش تصریح کرد: به طور طبیعی یک بچه فیل بعد از گذشت ۶ ماه شروع به یادگیری غذا خوردن می‌کند و تا زمانی که بتواند از خودش در مقابل خطرات دفاع کند در کنار مادرش می‌ماند، اما در باغ وحش روند به این شکل نیست، اکنون ما در باغ وحش ارم یک فیل نر و یک فیل ماده بالغ داریم و آن‌ها نباید به مدت طولانی از هم جدا باشند، چون یک فیل ماده بالغ هر سه ماه یک بار آماده جفت گیری می‌شود. البته بعد از زایمان ۶ ماه طول می‌کشد که فیل ماده آماده شود و دور کردن آن‌ها از یکدیگر می‌تواند خطرات زیان آوری به همراه داشته باشد، بنابراین فضای نگهداری آن‌ها استاندارد‌های لازم را دارد، اما به دلیل مواجه نشدن بچه فیل و پدر باید یک جایگاه دیگر برای مایسا طراحی و ساخته شود.

این کارشناس و مربی فیل‌های باغ وحش ارم تهران در مورد آینده مایسا افزود: فعلا برای آینده مایسا برنامه‌ای نداریم و تصمیم گیری خاصی نشده است، اما قصد داریم یک جایگاه مجزا برای او بسازیم تا راحت‌تر بتوانیم برای آینده‌اش تصمیم بگیریم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: باغ وحش فیل مایسا فیل ماده بچه فیل فیل ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیب‌زمینی کیلویی چند؟

خسرو طالبی اظهار داشت: امروز قیمت هر کیلو سیب‌زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همین سیب‌زمینی با قیمت بیش‌تری به دست مصرف‌کننده می‌رسد و این یعنی نظارت صحیحی از تولید تا توزیع وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است، زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبار‌ها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می‌رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی، چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آن‌ها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد، ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزار تومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت‌های مردمی جهادی خدمت می‌کند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) استفاده از کایت برای پیدا کردن یسنا دختربچه اهل کلاله
  • لیفت وزنه 210 کیلویی توسط دختر 13 ساله
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • ببینید | تصاویری از سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • وعده رییس اتحادیه بارفروشان برای قیمت پیاز/یک کیلو پیاز چند؟
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود؟
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود